Follow me:

Brillebjørn baker (og faktisk bare baker)

I dag ble jeg glad. For i dag skulle jeg sitte barnevakt og da leste jeg denne boka her:

I denne boka her er det en mamma og en mor. Det er ingen som sier noe om det, det bare er sånn. For denne boka handler ikke om det. Den handler om at brillebjørn faktisk er skikkelig dårlig til å bake. Også har den en veldig morsom fiskebollevits.

Og ungene jeg leste den for lettet ikke på et øyebryn. Om de gjorde det første gangen de leste den vet jeg ikke. Kanskje det. Men så er det jo sånn at når du har hørt noe noen ganger så blir det ganske normalt. Det er faktisk barn der ute som tror at Eggert er et helt normalt navn på en toåring, for det heter jo en i barnehagen. Så jeg håper virkelig at det er den reaksjonen de kommer til ha når de møter noen med to mammaer.

“Kult det, skal vi spille fotball?”

Også håper jeg at når de blir store og skal lese en bok for noen unger om to mammaer, så er det ikke en eneste del av dem som har lyst til å blogge om det. For det er jo faktisk helt normalt.

Det er dit vi skal. Men på veien, så blir jeg glad av å lese brillebjørn.

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.