Follow me:

Berge

 

Okei Berge, det ble aldri oss to. Det er tid for å flytte deg fra nattbordet og tilbake i bokhylla.

Jeg ble rett og slett lei. Etter 1/3 var det nysgjerrigheten som ville vite hva alle de sekserne kom av som drev lesingen, men etter 2/3 innså jeg at jeg sannsynligvis ikke hadde fått med meg hva enn det var. Jeg har fortsatt en trang til å finne ut av dette, jeg vet bare ikke om jeg gidder å investere mer tid i deg.

Av og til føler jeg at man kan bli ferdig med noe og bli så imponert over slutten at man tenker «Yes! Dette må jo alle lese!». Men hvis man helt opp til slutten egentlig bare ventet på at det skulle bli ferdig, er det egentlig så bra? Jeg vet ikke.

 

Det der med nattbordet var forresten en løgn, Berge har blitt forvist derfra for mange måneder siden. Jeg har bare ikke følt at vi har vært helt ferdig med hverandre. Så jeg håper dette kan være en slags avslutning for begge to.

Du er sikkert en bra type, det er jo mange som digger deg. Så det er ikke deg, det er meg.

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Bjørg MI

  Eg kom gjennom, men tenker strengt tatt ikkje at det var verdt det. Håper du klarte å bruke tida på noko veldig mykje betre. (Kva er hypen, liksom?)

  July 31, 2018 at 9:20 pm
  • Reply ellenhalleraker

   Så bra ikke alle mener jeg gikk glipp av noe stort og litterært! Jeg fikk heldigvis brukt tiden min på noe annet. Livet er for kort til å helt frivillig lese bøker man ikke liker. (Alle bøker jeg ikke liker som jeg må lese i studiesammenheng ser jeg bare på som delvis frivillig)

   August 22, 2018 at 10:46 am

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.