Follow me:

Fundon

Jeg har vært i London!

Så glad ble jeg av det:

Siden jeg ikke har kjøpt et eneste par upraktiske sko har jeg hørt turen var mislykket, men jeg er ganske fornøyd selv.

Vi valfartet til øya for å se Taylor Swift opptre – i kombinasjon med generell kos da
Konserten var bra, Taylor var kul og jeg fikk se det klikke helt for to 14-åringer da Niall Horan overrasket publikum.

Hvis du skal til London i sommer anbefaler jeg sterkt å ta en tur til Hatchards bokhandel. Den ligger rett borti gata fra Waterstones på Piccadilly, så der kan du slå to fluer i en smekk. Hatchards er visstnok der dronningen kjøper bøkene sine, også er den gammel og andre sånne fine ting. De har en barneavdeling med sjuuukt mye fint, men jeg vet ikke om jeg skal anbefale å gå opp dit eller ikke, for man begynner å gråte litt på innsiden av alt som ikke finnes på norsk. (Kan være det bare er meg)

Det mest utrolige er at jeg ikke kjøpte en eneste bok! Til gjengjeld kjøpte jeg 11 da jeg var i London i januar, så det går kanskje litt opp i opp.
God sommer!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.