Follow me:

Snart kan jeg skjønne alle de klassikerreferansene jeg ikke tar (håper jeg)

Denne høsten har jeg begynt på en bachelor i allmenn litteraturvitenskap ved Universitet i Oslo. Det er organisert sammen med estetiske studier, så nå er jeg ganske mye nærmere å skjønne hva det er, og det var mye mindre rart enn jeg trodde.

Ellers har jeg lært at jeg nok kommer til å fortsette min trend med å late som jeg har lest hele den boka vi skulle lese, istedenfor bare begynnelsen, slutten og wikipedia-sammendraget. Men jeg har også lært at Homer kan være utrolig sassy noen ganger (spesielt i begynnelsen).

ellenmenertingomboker

Jeg har til og med fått meg et verv! Riktignok fordi ingen andre ville ha det og jeg etter en tenkepause sa “jeg kan ta det jeg, hvis noen bare forteller meg hva jeg egentlig skal gjøre”. Men da ble jeg til gjengjeld enstemmig valgt, så de ble tydeligvis veldig imponert. Så nå er jeg altså distribusjonsansvarlig i Lasso. Så vidt jeg har skjønt hittil handler det mye om å bære ting rundt på Blindern og gå på postkontoret. Men, det betyr også at jeg altså er med i Lasso. Lasso er et litteraturtidsskrift som drives hovedsakelig av bachelor- og masterstudenter på Blindern. Der kan man sende inn skjønnlitterære- og sakprosatekster hvis man vil, og så skriver redaksjonen litt sakprosa selv. Så møtes man og redigerer tekstene sammen. Akkurat det er jeg veldig spent på og gleder meg til. Også har de sjokolade på møtene, og da er det faktisk litt uhøflig å ikke spise det.

Jeg skal si ifra når jeg har lært noen flere ting og slutter å si “oj!! hver gang jeg runder et hjørne og finner et helt bibliotek jeg ikke hadde lagt merke til.

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.