Follow me:

Ja, jeg er her ennå

Sånn. Nå har jeg nettopp trykket levert på siste innlevering for semesteret, og er klar for å stikke hodet ut av studieboblen. Det er bra, for jeg henger jo etter på omtrent alt. Er det bare jeg som etter eksamen har fjell av klesvask, skittent gulv og hybelkaniner så store at de snart går til angrep?

Alt dette er jo fine prokrastineringsprosjekter, så jeg har nesten måttet sitte på meg selv for å faktisk bruke energien på det jeg skal. Dette får det jo til å høres ut som jeg har sittet limt til bøkene den siste tiden, men jeg har ikke det altså. Jeg er bare veldig lite glad i å faktisk sette meg ned med eksamenslesning, og griper enhver sjanse til slippe. Derfor må jeg bruke all produktiv energi på det. Så driter jeg i å rydde og andre produktive ting resten av tiden, og drar heller ut og gjør noe koselig. Eller ligger litt på sofaen da.

Jeg studerer Allmenn litteraturvitenskap ved universitetet i Oslo. Dette semesteret har vi hatt litteraturhistorie fra antikken til 1700.  Jeg kan ikke si det er min favoritt, men det som er gøy er å innse at man faktisk kan skjønne et dikt noen skrev for over 2000 år siden. (Riktignok etter at noen har vært greie å oversatt det fra gresk). Så alt i alt må jeg vel si at LIT1301 som det heter har vært en suksess. Selv om jeg må innrømme at jeg fortsatt ikke har lest alt vi skulle av Don Quijote (og jeg har ennå ikke kommet over sjokket da jeg oppdaget hvor tjukk den er). Men, jeg har jo lært minst 30 nye penisvitser av Lysistrata, og sånt vet man jo aldri når man har bruk for.

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.