Follow me:

Whoops, så var det 2019

Så var det nytt år da. Jeg vet at det strengt tatt er to uker siden, men studiet begynner i morgen, så jeg har mentalt utsatt det nye året til da.

I fjor startet jeg året med fantastiske “Tung Tids Tale” av Olaug Nilssen. Den var såpass bra at den gjorde meg litt overmodig, så inspirert av andre bokfolk satte jeg meg som mål å lese 52 bøker i 2018. Det ga jeg vel opp allerede i mars en gang…

Jeg har rett og slett slitt med lesegleden en stund. Den fantastiske, oppslukkende, kanikkeslutteålese følelsen. Så den skal jeg prøve å finne fremover. Hovedsakelig med å trene selvdisiplinen litt og faktisk plukke opp bøker, men også ved å si at det er helt okei å legge de ned igjen også. Jeg skal melde tilbake hvordan det går.

Men jeg har faktisk satt meg et lesemål sammen med en venninne. Det var det med den selvdisiplinen…

Vi gikk for 20 bøker. Forhåpentligvis svært oppnåelig. Eneste kravet er at de må plukkes opp av egen fri vilje, så all tvangslesingen gjennom litteraturstudiet får ikke lov til å være med. Nå mangler jeg bare å skjønne hvordan jeg får bøker jeg legger inn på “lest” på Goodreads til å telles med i lesemålet mitt, men man kan jo ikke klare ALT i januar heller.

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.