Follow me:

Muligens falske blomster

Livet på litteraturstudiet er ganske bra for tiden. Jeg er ferdig med oppgaven Pamela – en ganske så forstyrrende bok jeg vil anbefale for alle som vil være litt sint feminist. Vurderer å skrive noe om den, må bare slutte å være sint først.

Ellers har jeg oppdaget et helt nytt sted på biblioteket og det var kjempefint! De hadde disse fine blomstene. Jeg vet ikke om de er ekte, det må undersøkes neste gang.

Det går bra med avocadoplanten, men røttene vokser sykt fort og jeg er kjemperedd for at de skal brekke. Det er kanskje sånn det er å ha baby, alltid redd for at noe skal gå i stykker. Men jeg var på Fuglen Kaffebar i Oslo i dag og så en avokadoplante som hadde kommet mye lenger enn min, tenkte wow og ble veldig inspirert.

Også har jeg lest min første bok på ebokbib! Plutselig tikket det inn varsel om at jeg nå kunne lese en bok jeg satte meg på venteliste på en gang i høst, nemlig Jørn Lier Horst og Thomas Engers Nullpunkt. Som en trofast Horst-fan var jeg litt skeptisk til hvordan dette skulle gå uten William Wisting. Derfor var jeg høyst negativ de første sidene, men kom ganske raskt frem til at “jo, dette funker”. Også var morderen en helt annen enn jeg trodde, og det er alltid gøy.

Sånn. Det er det jeg har tenkt på i det siste da. Hvis du ikke skjønte det, så er dette selvfølgelig prokrastinering fra den nye oppgaven jeg burde skrive på. Heldigvis er det lenge til innlevering, så jeg kan prokrastinere uten sååå dårlig samvittighet.

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Elise

  Advocadoplante bilder!

  March 12, 2019 at 10:25 pm
  • Reply ellenhalleraker

   Skal fikse!

   March 13, 2019 at 12:25 pm
 • Reply Carina

  Kjenner jeg er litt misunnelig på at du studerer litteratur i Oslo. Da jeg var ung og skulle studere KOM JEG IKKE INN 😭

  April 3, 2019 at 12:37 pm
  • Reply ellenhalleraker

   Så gøy at du leser bloggen min! Håper du fant riktig plass til slutt! (Må også si at jeg tror kravene har droppa litt på lit.vit., minns noe om et åpent inntak for førstegangsvitnemål…)

   April 4, 2019 at 11:47 am

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.