Follow me:

Hei igjen, Blindern

Det er høst og vi er i gang igjen. Akkurat det med høst føles litt feil her jeg sitter under en markise og nyter det som definitivt kan kalles sommer.

Blindern i august

Men alle som var i Oslo forrige uke vet at det interessante høstværet (les: svært vekslende) har begynt, og høsten absolutt er i gang. Akkurat nå føles det helt okei. Ikke fordi jeg ikke kunne hatt mye mer sommerferie (yes, please), men fordi jeg har blitt gjenforent med alle mine koselige Blindern-folk. Plutselig virker det ikke så ille å måtte gjøre masse greier hver dag.

Også har jeg blitt hekta på strikking igjen etter litt coaching på at “neida, den der skal vi klare å redde” så nå virker det ikke så ille med litt høstkvelder.

Strikke på seng

Og høst bringer også med seg forlagenes høstmøter! Det skal jeg prøve å få med meg noen av i år, gleder meg til det.

For de av dere som ikke aner hva jeg prater om: De store og mellomstore forlagene å invitere til arrangementer der de presenterer forlagets høstliste. Der kan man få med seg litt goodiebags (med bøker ofc), mat og drikke, mens man blir oppdatert på bokhøsten, veldig digg! Og fordi jeg jobber i bokhandel er jeg så heldig å bli invitert.

Nyt sommeren og få litt D-vitamin så lenge det varer folkens! Og god høst når den kommer.

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.