Follow me:

Høstmøte hos Bastion og Strawberry Publishing

Reklame – alle bøkene er gaver fra forlaget i anledning høstmøtet

På torsdag var jeg så heldig å få dra på høstmøte med Bastion forlag og Strawberry Publishing. Et høstmøte betyr at forlagene inviterer bokhandlere på god mat og drikke, og presenterer de titlene de vil trekke frem av det de kommer ut med i høst. Jeg tror ikke arrangørene akkurat hoppet av glede da alle himmelens sluser åpnet seg tidligere på dagen og Vy erklærte at de rett og slett ikke hadde sjans til å få alle dit de skulle, men vi som var der koste oss masse.

Høstmøte hos Bastion og Strawberry Publishing

På nyåret ble det kjent at Petter Stordalens Strawberry Publishing har kjøpt deler av Bastion forlag. Derfor holdt de nå for første gang et samlet høstmøte. Dermed var det også noen titler fra Pilar som snek seg med på møtet.

Vi fikk både livepod av Synnøve og Vanessa, høytlesning fra Jojo Moyes nye bok, og vi fikk treffe Elma van Vliet som står bak serien med gavebøker som Min Mamma og Min Bestemor.

Synnøve og Vanessa livepod

Som bokhandler er jeg mest spent på Jojo Moyes sin nye bok. I 2018 ble hennes Et helt halvt år kåret til Norges mestselgende bok de siste ti årene (og muligens gjennom tidene, ingen klarte visst å komme på noe som har solgt mer). Om det fortsatt står vet jeg ikke, men det er uansett helt ville tall. Både Jojo-fans og Petter Stordalen er nok glade for at hun nå kommer med en ny bok! Denne gangen går turen til USA under depresjonen, og Eleanor Roosevelts mål om å lære folket å lese ved hjelp av et reisende folkebibliotek.

Over horisonten av Jojo Moyes

Personlig ble jeg mest spent på Hannah Beckermans Alle våre hemmeligheter. Den ble presentert som “ikke en Bastion-bok, men så bra at vi måtte kjøpe den inn likevel”. Bastion er mest kjent for å utgi typiske “dameromaner”, og jeg elsket at de har selvironi på at de utgir “bøker med damer med ryggen til på forsiden.”

Alle våre hemmeligheter av Hannah Beckerman

Har dere en bok dere gleder dere til i høst?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.