Follow me:

Jeg er kald

I dag ble jeg rett og slett drevet hjem fra Blindern av at det var for kaldt og vått og kjipt til at jeg gadd å ta det seriøst å være der. Det går jo ikke, så jeg har tatt grep. Her er de, hvis du også trenger noen grep før du kan ta denne værsituasjonen seriøst.

Begynn med å finne frem den varmeste (om enn ikke peneste) jakka du har. Kroppen din takler kanskje denne kulda i mars etter å ha hatt en hel vinter til å tilpasse seg, men ikke nå.

Finn frem de buksene du har plass til stilongs i, bena dine vil takke deg.

Finn frem ullgenserne (eller bruk litt for mye tid og penger på å kjøpe noen nye på Tise).

Paraply. Vanter. Refleks. Dette må du ha med deg overfalt fra nå av, bare aksepter det og gå videre. Ikke prøv å vurdere om det kommer til å regne, det er å be om regn. Alle vitenskapelige undersøkelser viser at sjansen for regn minsker med 30% hvis man har med paraply.

Tenn i peisen når du kommer hjem! Peis er bra. Peis er varm. (Eventuelt skaff deg noen venner med peis, men vær obs på at “kan jeg bli med deg hjem så vi kan sitte foran peisen din?” kan tolkes på ulike måter).

Ullsokker! Ha dem, elsk dem, bruk dem. Ikke glem å nevne i absolutt alle samtaler du har med strikkende medlemmer av familien fra nå til jul at du ønsker deg flere ullsokker.

Og sist, men på ingen måte minst, kakao. Masse kakao.

Kom gjerne med tips om flere grep! Spesielt som går på den kaldt OG vått greia, er etter 23 år fortsatt ikke så god på det.

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Elise

  Vil også anbefale et teppe eller en dyne, de er gode å ha mens man venter på at peisen skal bli varm. Noen av oss liker jo også å ta med et pleddet forkledd som et skjerf når man går ut døra.

  October 8, 2019 at 9:05 pm
  • Reply ellenhalleraker

   Hvordan kunne jeg glemme pledd… pluss genialt skjerftriks!

   October 8, 2019 at 10:09 pm

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.